ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Львівщині скоротились темпи введення в експлуатацію житла

На Львівщині скоротились темпи введення в експлуатацію житла

Після приросту в 2010-2012 роках, у поточному році введення в експлуатацію житла у Львівській області скоротилось більш ніж на 46%.

У січні-червні 2013 року в області прийнято в експлуатацію 187,3 тис. м кв. загальної площі житла, що на 46,3% менше, за відповідний період попереднього року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі  Головного Управління статистики у Львівській області.

Так, частка Львівської області у загальнодержавному введенні житла становила 5,2%. За обсягом прийнятого житла Львівщина посіла шосте місце серед інших регіонів України.

Зокрема, цьогоріч збудовано 11 багатоквартирних (з двома та більше квартирами) житлових будинків загальною площею 22,9 тис. м кв., 9 котеджів підвищеної комфортності загальною площею 1,3 тис. м кв., гуртожитки на 2,7 тис. м кв.
 
Населенням введено в експлуатацію 611 індивідуальних будинків на 160,4 тис. м кв. 
 
Упродовж січня-червня 2013 року здано в експлуатацію 892 квартири.  Середня площа однієї новозбудованої квартири – 161,5 м кв. загальної площі. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», в цілому Україна нарощує обсяги прийнятого в експлуатацію житла. Так, протягом шести місяців цього року 13 регіонам вдалося підвищити показники.
 
Коментарі (0)