ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа маршрут Миколаєва вийдуть нові тролейбуси

На маршрут Миколаєва вийдуть нові тролейбуси

Пасажирам Миколаєва буде комфортніше користуватися міськими транспортом, адже на одному з маршрутів міста курсуватимуть нові тролейбуси.

На миколаївському маршруті №2 «Вокзал «Миколаїв-пасажирський» - мкр.Намив» будуть курсувати два нових тролейбуси марки МАЗ Етон Т-103 (Білорусь, Мінськ). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Миколаївської ОДА.

«5 вересня 2014 був проведений тендер щодо закупівлі двох нових тролейбусів марки МАЗ Етон Т 103 (Білорусь, Мінськ). Вартість одного такого транспортного засобу становить 1,8 млн грн. Тролейбуси обладнані пристосуванням для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. Салон транспортного засобу має підвищений комфорт для пасажирів, є спеціально обладнані місця для людей з обмеженою рухливістю. Також є в наявності об'ємний накопичувальний майданчик, який дозволяє розміщати дитячі візки», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з понеділка на львівському маршруті №46 почали курсувати нові автобуси марки «Еталон». 
 
Коментарі (0)