ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа маршрут Інтресіті+ вийде додатковий потяг

На маршрут Інтресіті+ вийде додатковий потяг

Залізничники пустять додатковий потяг виробництва Hyundai Rotem сполученням Київ-Харків-Київ. Це пов’язано зі зі збільшенням пасажиропотоку на маршруті. В «Укрзалізниці» зазначили, що потяг почне курсувати з 13 червня.

Залізничники пустять додатковий потяг Київ-Харків-Київ, який курсуватиме маршрутом Інтерсіті+. З 13 червня він відправлятиметься щоп’ятниці та щонеділі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Українська залізнична швидкісна компанія призначила додатковий поїзд Інтерсіті+ у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку на  маршруті. 

«Поїзд № 724 Київ – Харків відправиться із Києва о 13:36 і прибуде до Харкова о 18:11. Поїзд № 723 Харків – Київ буде відправлено із Харкова о 13:16 і він прибуде до Києва о 17:53», – йдеться в повідомленні. За інформацією залізничників, поїзд курсуватиме із зупинками на станціях «Дарниця», «Миргород» та «Полтава-Київська».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 29 квітня було відновлено курсування денного швидкісного поїзда №156/155 сполученням Київ – Харків – Київ.
 
Нагадаємо, експлуатацію 10 електропоїздів виробництва Hyundai Rotem було тимчасово призупинено з 12 лютого 2014 року через несправності.
 
Коментарі (0)