ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа новорічні свята у рейси вийде більше поїздів

На новорічні свята у рейси вийде більше поїздів

На новорічні свята з Кременчука та Полтави до Києва вирушить більше поїздів. «Укрзалізниця» призначила додаткові рейси у цьому напрямі. Окрім того, відкрито попередній продаж квитків на поїзд Ужгород-Одеса.

«Укрзалізниця» продовжує збільшувати «квиткову» пропозицію до новорічних свят. Так, сьогодні призначено додаткові рейси поїзда Кременчук, Полтава – Київ. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

«До новорічних свят «Укрзалізниця» призначила додаткові рейси цілорічного двогрупного поїзда №782/774, 773/781 Кременчук, Полтава – Київ» - йдеться у повідомленні.

При цьому підкреслюється, що у додаткові рейси поїзд відправиться із Кременчука, Полтави та Києва 30 грудня.       

Зокрема, із Кременчука поїзд вирушить у рейс о 6:25, із Полтави о 6:05 та прибуде до Києва об 11:44. У зворотному напрямку поїзд вирушить зі столиці о 18:32 та прибуде до Кременчука о 23:51, а до Полтави о 23:52.

Окрім цього, зазначається в повідомленні, відкрито продаж квитків на додатковий поїзд №241 Ужгород – Одеса, який вирушатиме у рейс з 27 по 31 грудня та з 3 по 11 січня.  

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше «Укрзалізниця» збільшила пропозицію місць у західному та південному напрямках. Зокрема, призначено додаткові поїзди до Ужгорода, Івано-Франківська, Миколаєва та Одеси.

 
Коментарі (0)