ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Одещині сьогодні можуть відкрити одну з доріг

На Одещині сьогодні можуть відкрити одну з доріг

У Одеській області одну з доріг можуть відкрити вже сьогодні. Це станеться в тому випадку, якщо цьому сприятимуть погодні умови.

На Одещині автомобільну дорогу Одеса-Рені можуть відкрити вже сьогодні. Заборону на проїзд знімуть, якщо не буде погіршення погодних умов в регіоні. Про це повідомив замісник начальника служби автодоріг в Одеській області Сергій Лещенко, передає «РБК-Україна».

«Якщо не буде погодних змін, то, я думаю, що відновлення руху великогабаритного транспорту можливо вже сьогодні», - сказав він.

На дорозі Одеса-Рені вже третю добу працює велика кількість техніки. Через сильний вітер на дорожньому покритті утворилися великі снігові перемети.

«Там зараз посилено працює багато техніки, у тому числі важкої. Сильний вітер створив на проїжджій частині перемети, які усуваються третю добу. Вчора ввечері погода заспокоїлася, тому робота йде в повному режимі», - резюмував пан Лещенко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через негоду у Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях України були закрито дороги і обмежено рух транспорту.

 
Коментарі (0)