ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа одній зі столичних вулиць частково обмежили рух

На одній зі столичних вулиць частково обмежили рух

На одну з київських вулиць прийшло часткове обмеження руху. Там комунальники проводять роботи з відновлення покриття на проїзній частині.

У Києві на вул. Здолбунівській частково обмежили рух. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, КП ШЕУ «Дарницького району» комунальної корпорації «Київавтодор» 21 травня проводитиме роботи з відновлення покриття на проїзній частині вул. Здолбунівської від Дніпровської набережної в напрямку вул. Сортувальної. 
 
«Звертаємо увагу, що під час проведення ремонтних робіт рух автотранспорту на вулиці буде частково обмежено. Корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та, за можливості, обирати інші маршрути руху», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у 2015 році «Київенерго» планує безкоштовно встановити понад 10 тис. нових зонних лічильників електроенергії, які будуть інтегровані в систему комерційного обліку електроенергії (АСКОЕ).
 
Коментарі (0)