ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа одному з проспектів Харкова обмежили авторух

На одному з проспектів Харкова обмежили авторух

У Харкові на Московському проспекті тимчасово обмежується рух транспорту. Це пов'язано з реконструкцією проспекту.

У Харкові 25 квітня з 8:00 до 22:00 заборонили рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від вул. Доброхотова до вул. Соїча (при русі в сторону пер. Електромеханічного). Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Це пов'язано з реконструкцією пр. Московського.
 
Крім того, рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від вул. Доброхотова до вул. Соїча (при русі в сторону вул. Польовий) -також буде заборонено з 8:00 до 22:00 26 квітня.
 
З 8:00 до 22:00 25 квітня (смуга руху у напрямку до ст. м. «Московський проспект») автобуси наступних маршрутів будуть здійснювати об'їзд вказаної ділянки таким чином:
 
№227е, 249е: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - вул. Кошкіна - пр. Московський і далі за маршрутом.
 
З 8:00 до 22:00 26 квітня (смуга руху у напрямку до центру):
 
№249е: пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський і далі за маршрутом;
 
№227е: пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Кірова - вул. Броненосця «Потьомкін» - ДК ХЕМЗ.
 
Крім того, з 8:00 до 22:00 25 і 26 квітня с3 «Парк «Зустріч» - станція метро «Площа Повстання» буде організовано наступним чином: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м «Московський проспект».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові для деяких об'єктів селища Жуковського підвищилися тарифи на теплопостачання і гарячу воду. У міськраді пояснили це зростанням цін на паливо та електроенергію для технологічних потреб.
 
Коментарі (0)