ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024На початок жовтня борги киян за опалення та гарячу воду досягли майже 1,7 млрд грн

На початок жовтня борги киян за опалення та гарячу воду досягли майже 1,7 млрд грн

Станом на жовтень заборгованість столичних споживачів перед ПАТ «Київенерго» становить майже 1,7 млрд грн.

 

Станом на жовтень заборгованість столичних споживачів перед ПАТ «Київенерго» становить майже 1,7 млрд грн. 

Про це повідомляють у прес-службі «Київенерго».

Зокрема, найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед «Київенерго» мають житлово-експлуатаційні організації та населення — 828,81 млн грн та 552,54 млн грн відповідно. При цьому, у житловому фонді комунальної форми власності найбільш критичною є ситуація для боржників Шевченківського району — 253,51 млн грн та Голосіївського району — 149,61 млн грн.

У відомстві зазначили, що сумарна заборгованість населення за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання перед компанією протягом вересня збільшилась на 31,52 млн грн і станом на перше жовтня 2016 року становить 552,54 млн грн. При цьому заборгованість населення столиці за опалення склала 296,78 млн грн, а за гарячу воду — 255,76 млн грн. Найбільші борги перед Компанією за опалення та постачання гарячої води накопичили мешканці Шевченківського та Печерського районів.

Водночас, найбільші боржники серед житлових будинків знаходяться в Печерському та Святошинському районах і на Оболоні.

Нагадаємо, заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» станом на перше вересня 2016 року становить 1,72 млрд грн.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Листопада 2016 p. 21:55
Київводоканал", починаючи з травня 2016 р. штучно поприписував борги побутовим споживачам. Далеко не всі добилися, щоб помилково приписаний борг не зазначався у платіжці. "Київгаз" вже більше року мухлює із штучними приписуваннями боргу, - вони там хотять , щоб споживачі у свій власний час та за власний рахунок до них приїздили та підписували їхні договори. Аналогічно штучно приписують борги і інші надавачі компослуг.