ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа Полтавщині на майже мільйон гривень оштрафували постачальника газу

На Полтавщині на майже мільйон гривень оштрафували постачальника газу

Нацрегулятор на своєму засіданні прийняв рішення щодо накладення штрафних санкцій на ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ».
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг на своєму засіданні 11 березня, оштрафувала на 850 тис. грн ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» за зловживання на ринку природного газу, про це повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
Підставою для позапланової перевірки зазначеного ліцензіату стало звернення ТОВ «ГК «Нафтогаз України» щодо порушень з боку ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» положень Кодексу газотранспортної системи та Правил постачання природного газу у частині включення до власного Реєстру споживачів постачальника на інформаційній платформі споживачів без отримання заяв-приєднання до договору постачання природного газу.
 
"За підсумками перевірки НКРЕКП на ТОВ «КРЕМЕНЧУКГАЗ-ПОСТАЧАННЯ» було накладено максимальний штраф у розмірі 850 000 гривень за зловживання на ринку природного газу", - говориться у повідомлені.
 
Нагадаємо,  Национальная комиссия, осуществляющая государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг (НКРЕКП) оштрафовала НАЭК "Энергоатом" и ТЭС компании ДТЭК.
 

Відповідно на 170 тис. грн та 1,7 млн ​​грн - за недопостачання електроенергії для потреб населення та за незабезпечення належного рівня запасів вугілля. 

 
Коментарі (0)