ГоловнаНовини ЖКГНа Полтавщині ремонтували дорогу під Євро. Збитки державі - майже 3 мільйони

На Полтавщині ремонтували дорогу під Євро. Збитки державі - майже 3 мільйони

За фактом зловживання службовим становищем працівниками Служби автомобільних доріг у Полтавській області порушено кримінальну справу. Про це інформує  прес-служба Генеральної прокуратури.Відповідно до повідомлення, зазначені особи умисно, без внесення відповідних змін до проектно-кошторисної докумен

За фактом зловживання службовим становищем працівниками Служби автомобільних доріг у Полтавській області порушено кримінальну справу.
Про це інформує  прес-служба Генеральної прокуратури.
Відповідно до повідомлення, зазначені особи умисно, без внесення відповідних змін до проектно-кошторисної документації з реконструкції автомобільної дороги державного значення Київ – Харків – Довжанський, прийняли та за рахунок коштів державного бюджету, виділених до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, оплатили одному з ТОВ роботи з улаштування георешітки та двошарового щебеневого покриття на загальну суму майже 3 млн. грн., які не були передбачені проектно-кошторисною документацією, чим завдали державі значних збитків.
Для проведення досудового слідства кримінальну справу направлено Полтавському транспортному прокурору.
Хід розслідування кримінальної справи прокуратурою області взято на контроль.

 
Коментарі (0)