ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Прикарпатті відновлюють залізничне сполучення після сильної повені

На Прикарпатті відновлюють залізничне сполучення після сильної повені

Перший потяг сполученням Коломия-Снятин вирушить у рейс вже 25 червня.

Перший потяг сполученням Коломия-Снятин вирушить у рейс вже 25 червня.

У четвер, 25 червня 2020 року, залізничники закінчать роботи з відновлення закритих через сильний паводок дільниць на Прикарпатті та запустять перші приміські поїзди. Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Зокрема, о 20:16 вирушить у рейс поїзд сполученням Коломия-Снятин. Завтра відновить курсування поїзд Івано-Франківськ- Яремча.

Зазначається, що через негоду в Івано-Франківській області було пошкоджено 14 ділянок інфраструктури. Найбільші пошкодження були зафіксовані в районі рік Дністровсько-Прутського басейну.

Наразі наслідки ліквідовано на дев'яти зруйнованих ділянках. Зокрема, на перегонах Делятин-Яремче, Яремче-Микуличин, Долина-Вигода. Тривають роботи на перегонах Микуличин -Ворохта, Бурштин-Галич, Калуш-Бондарів та Заболотів- Видинів. Загалом залізничники розчистили понад 300 куб. м селів та відновили понад 900 куб. м насипів та баластної призми.

За попередніми прогнозами, останній перегін буде відкритий для руху поїздів сьогодні о 22:00. 

Слід зауважити, що через паводки на Прикарпатті "Укрзалізниця" 24 і 25 червня тимчасово відмінила курсування семи приміських поїздів. Зокрема, Коломия-Снятин, Снятин-Коломия, Ворохта-Івано-Франківськ та Івано-Франківськ-Ворохта.

Як повідомлялося, захід України потерпає від повеней, будинки та дороги затоплює, людей евакуюють. Після сильних опадів утворилися потоки, які розливаються та псують все на своєму шляху. Відомо вже про трьох жертв стихії. опади призвели до масштабних паводків у Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, та Закарпатській областях. Найскладніша ситуація на Прикарпатті та Буковині - там оголосили про "червоний" рівень небезпеки. 

 

 
Коментарі (0)