ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа проект євроколії до Ужгорода виділили 5 млн грн

На проект євроколії до Ужгорода виділили 5 млн грн

Кабінет міністрів затвердив порядок використання коштів на проектування і роботи по відновленню залізничної колії європейського зразка шириною 1435 мм від станції Чоп до станції Ужгород

 

 

Кабінет міністрів затвердив порядок використання коштів на проектування і роботи по відновленню залізничної колії європейського зразка шириною 1435 мм від станції Чоп до станції Ужгород з доведенням до перону вокзалу "Ужгород".

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 14 квітня, передає прес-служба Міністерства інфраструктури.

Згідно з інформацією до супутніх документів, на це з бюджету планується витратити 5 млн грн.

Згідно з Порядком, головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем програми визначено Міністерство інфраструктури, а одержувачем коштів - "Укрзалізниця".

Як уточнили в прес-службі залізничної компанії, для забезпечення міжнародного пасажирського сполучення по колії 1435 мм до станції Ужгород через станцію Чоп необхідно виконати будівництво колії протяжністю орієнтовно 22 км на частково існуючому земляному полотні і провести реконструкцію споруд інфраструктури та інженерних мереж об'єкта будівництва.

Проектування планується виконувати в три стадії, першою з яких є техніко-економічне обґрунтування, яке планується завершити в серпні поточного року.

 

 

 
Коментарі (0)