ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа реабілітацію запорізьких ліфтів потрібні мільйони

На реабілітацію запорізьких ліфтів потрібні мільйони

Міський голова зазначив, що на проведення модернізації ліфтів житлового фонду Запоріжжя з державного фонду регіонального розвитку намічено планують 25 млн грн.

В даний час близько 60 відсотків з 3132 запорізьких ліфтів відпрацювали нормативний термін експлуатації і потребують технічного переоснащення. Для цього необхідно близько 300 млн грн, повідомив на сьогоднішній прес-конференції міський голова Олександр Сін, інформує прес-служба міськради.

Цього року виділено понад 7 млн грн, що дозволить переоснастити 121 ліфт, що знаходиться у комунальній власності. Крім того рішенням міської ради з міського бюджету додатково виділено близько 1,3 млн грн, що дозволить виконати капітальний ремонт 124 ліфтів.

На початок літа в місті простоювало 111 ліфтів. У червні житловими підприємствами відновлено роботу 62 ліфтів, у липні заплановано відновити роботу ще 20 і у вересні - 18. Таким чином, до кінця літа кількість непрацюючих ліфтів буде зведено до мінімуму і забезпечена їх стабільна робота.

Міський голова зазначив, що на проведення модернізації ліфтів житлового фонду Запоріжжя з державного фонду регіонального розвитку намічено виділити 25 млн грн.

 
Коментарі (0)