ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа ремонт харківських вулиць підуть мільйони

На ремонт харківських вулиць підуть мільйони

Харків виділяє 10 мільйонів гривень на ремонт вулиць , на яких мають замінити асфальтобетонне покриття, відремонтувати тротуари та ін. Втім, на деяких із цих вулиць раніше уже проводилися ремонтні роботи.

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради за результатами тендерів уклав угоди на капітальний ремонт вулиць загальною вартістю 9,99 млн грн. Про це повідомляють «Наші Гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

Роботи фінансуються з місцевого бюджету і мають бути проведені у 2013 році.Так, майже в половину загальної суми – 4,96 млн грн. – обійдеться ремонт вулиці Чернишевської.
 
За 2,47 млн грн. відремонтують вулицю Мироносицьку на ділянці від м-ну Першого Травня до вул. Олеся Гончара. Як зазначається, 17-18 жовтня рух на ділянках вулиці Мироносицької вже був перекритий у зв’язку з асфальтуванням.
 
2,55 млн грн. піде на ремонт вулиці Весніна на ділянці від вул.Артема до вул.Пушкінської. Втім, як повідомляється, ремонт вулиці Весніна завершили ще в травні цього року.
 
На вулицях мають зняти старе асфальтобетонне покриття, зроблять вирівнюючий шар зі щебеню, встановлять бортики, покриють шаром асфальтобетону проїзну частину і тротуари, замінять чавунні люки, обетонують оглядові колодязі і змонтують плити їх перекриття.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, влада Тернополя планує витратити майже 5 млн грн на повторний ремонт однієї з вулиць міста. Такі кошти доведеться вкласти у зв'язку з тим, що раніше служба автодоріг не змогла якісно провести необхідні роботи.
 
Коментарі (0)