ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа ринку вважають, що Кабмін і НКРЕКП сприяють подорожчанню електроенергії

На ринку вважають, що Кабмін і НКРЕКП сприяють подорожчанню електроенергії

«Інтерпайп Сталь» закликає Кабмін і НКРЕКП не підвищувати тариф на передачу е / е для промисловості

«Інтерпайп Сталь» закликає Кабмін і НКРЕКП не підвищувати тариф на передачу е / е для промисловості

Всі рішення, які Кабмін і НКРЕКП приймають з початку року в сфері електроенергетики, призводять до системного підвищення тарифу на електроенергію для промислових споживачів і, відповідно, збільшення собівартості на електросталеплавильному заводі «Інтерпайп Сталь». Таку думку в інтерв'ю Україньскім новинам висловив директор з економіки та фінансів «Інтерпайпу» Денис Морозов.

«Якщо у всьому світі тариф впав, можемо, наприклад, взяти порівняння з нашими конкурентами, то в Україні - найвища ціна в Європі на електроенергію. І це абсолютно неправильно, багато країн стимулюють своїх виробників, допомагають їм вижити в ситуації, що важкої економічної ситуації », - зазначив він.

Д.Мороз також нагадав, що «Інтерпайп» закрили мартенівське виробництво на трубному заводі НТЗ, яке споживало мазут і газ.

«Але сьогодні вигідніше було б виробляти сталь на ньому через більш низьку собівартість однієї. Хоча електросталеплавильний спосіб виробництва сталі є екологічним, саме тому нами був побудований електросталеплавильний завод «Інтерпайп Сталь», - підкреслив він.

 

 
Коментарі (0)