ГоловнаУтилізація ТПВНа Рівненщині знайшли львівське сміття

На Рівненщині знайшли львівське сміття

Гори львівських відходів виявили неподалік села Турковичі Дубенського району, Рівненської області.

Фотографії з непотребом оприлюднив керівник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, йдеться у повідомленні УНН.

У смітті традиційно знайшли чеки з супермаркетів Львова.

Нещодавно, депутати Рівненської облради попросили Кабінет Міністрів і Генеральну прокуратуру втрутитися в ситуацію з незаконною утилізацією львівського сміття на території області. А саме під  час роботи комісії депутати розглянули звернення до Кабміну та Генпрокуратури про припинення вивезення твердих побутових відходів зі Львова на територію Рівненської області. Депутати облради вважають, що якщо мер Львова Андрій Садовий не здатен вирішити проблему зі сміттям, то повинен піти у відставку.

Як повідомлялося раніше, на Рівненщині вже кілька разів знаходили звалища львівського сміття. Зокрема, мешканці села неподалік Острога знайшли понад 12 тонн сміття на території приватного господарства.

У вересні поблизу райцентру Дубно перекинулася фура з непотребом зі Львова.

Нагадаємо, що 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі спалахнула масштабна пожежа. Після завершення гасіння під час збору пожежно-технічного обладнання стався зсув сміття, під який потрапили троє рятувальників і еколог Львівського комунального підприємства «Збиранка». 31 травня трьох рятувальників знайшли мертвими. Тіло комунальника досі не знайшли.

 

 
Коментарі (0)