ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Рівненській АЕС один з енергоблоків «піде» на ремонт

На Рівненській АЕС один з енергоблоків «піде» на ремонт

Один з енергоблоків блоків Рівненської АЕС не працюватиме близько 2 місяців. Це пов’язано з проведенням ремонту на енергоблоці.

На Рівненській АЕС з 24 грудня припинить свою роботу енергоблок №1. Причиною цього є проведення планово-попереджувальний ремонт, який триватиме 72 доби. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Рівненської АЕС.

За час ремонту планується: перевантаження ядерного палива; капітальний ремонт реактора; капітальний та поточний ремонти турбін ТГ-1 та ТГ-2; середній та капітальний ремонти генераторів ТГ-1 та ТГ-2; поточні та капітальні  ремонти парогенераторів; капітальні, середні та поточні ремонти головних циркуляційних насосів; капітальний ремонт компенсатора об’єму.

Окрім цього, задля підвищення безпеки будуть проведені роботи з модернізації програмно-технічного комплексу систем нормальної експлуатації та програмно технічного комплексу автоматичного регулятора потужності.

«Станом на 8 годину 23 грудня у роботі перебувають чотири енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 2745 МВт. Енергоблоки № 2, 3, 4 працюють зі 100 % навантаженням. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін переніс продаж контрольних пакетів акцій 6 обласних енергопостачальних компаній. Їх мали продати до кінця поточного місяця, відтепер строк - до кінця року.

 
Коментарі (0)