ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа січневі пенсії направлено 21,8 млрд гривень

На січневі пенсії направлено 21,8 млрд гривень

Пенсійний фонд України продовжує фінансування пенсій за січень 2020 року, яке почав 3 січня

Пенсійний фонд України продовжує фінансування пенсій за січень 2020 року, яке почав 3 січня.

Про це йдеться повідомленні Пенсійного фонду України в соціальній мережі Facebook.

"Станом на 15 січня виплати проводяться в повному обсязі відповідно до затвердженого графіка. На фінансування пенсій спрямовано 21,8 млрд грн", - йдеться в ньому.

Як повідомляли Українські Новини, Пенсійний фонд роз'яснив, який стаж потрібен для виходу на пенсію в 2020, а також роз'яснив, протягом якого часу можна отримати пенсію померлого.

Також Українські Новини писали про те, що з 2020 року Пенсійний фонд почне обслуговувати пенсіонерів через додаток "пенсійний фонд". Зареєструватися в новому сервісі можна на веб-порталі за наявності електронного підпису або платіжної картки.

Раніше Пенсійний фонд підвищив розмір мінімальної пенсії за віком з 1 564 гривень до 1 638 гривень з 1 грудня. Чисельність пенсіонерів, яким буде підвищено розмір пенсії становить - 5,8 млн.

У той же час, для того, щоб українці змогли самі прорахувати розмір пенсії, яку отримуватимуть в майбутньому, введений електронний сервіс "Пенсійний калькулятор", який можна знайти в особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду.

 

 
Коментарі (0)