ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025На складах ДП «Ліси «України» наразі понад 140 000 кубометрів резерву

На складах ДП «Ліси «України» наразі понад 140 000 кубометрів резерву

З початку року реалізовано понад 1 640 000 кубічних метрів деревини. На складах ДП «Ліси «України» наразі понад 140 000 кубометрів резерву. Заготівля паливної деревини триває
З початку року реалізовано понад 1 640 000 кубічних метрів деревини. На складах ДП «Ліси «України» наразі понад 140 000 кубометрів резерву. Заготівля паливної деревини триває, повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, повідомляє "Україна Комунальна". 
 
«Уряд вже працює над тим, аби українці були з теплом цієї зими. Ми розуміємо, що ворог намагатиметься зробити цей опалювальний сезон ще складнішим. За моїм дорученням, Держлісагентство вже збирає потреби  регіонів у паливних дровах. Потенційно областям потрібно близько 4 мільйонів кубічних метрів деревини», – зазначив Руслан Стрілець. 
 
За його словами, найбільша із заявлених потреб наразі у Херсонщини – майже 400 тисяч кубометрів або 10% від всіх потреб по країні. 
 

Заготівля деревини здійснюється за рахунок невикористаного ліміту за минулі роки, а також санітарних рубок. Це рубки, на яких заготовляються дерева, пошкоджені внаслідок бойових дій чи природних чинників, уражені шкідниками тощо. 

 
Коментарі (0)