ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа складах ДТЕК запасли місячну норму вугілля

На складах ДТЕК запасли місячну норму вугілля

Склади ДТЕК накопичили 683 тисячі тонн вугілля, якого вистачить для роботи 8 теплоелектростанцій компанії протягом місяця

Склади ДТЕК накопичили 683 тисячі тонн вугілля, якого вистачить для роботи 8 теплоелектростанцій компанії протягом місяця.

Про це з посиланням на прес-службу ДТЕК повідомляє БізнесЦензор.

"683 тисячі тонн вугілля накопичили на складах ТЕС ДТЕК. Цього палива достатньо для стабільної роботи 8 теплоелектростанцій компанії протягом місяця. ДТЕК буде і надалі запасатися вугіллям, щоб взимку Україна була зі світлом і теплом", - повідомляє компанія.

Перед стартом опалювального періоду ДТЕК нарощує запаси палива для теплоелектростанцій. Станом на 1 вересня на складах ТЕС компанії було 470 тис. Тонн вугілля, зараз - на 45% більше - 700 тис. Тонн.

"Щодня ми поповнюємо склади наших станцій в середньому на 45 тис. Тонн вугілля. Зараз у нас в запасі 601 тис. Тонн газового вугілля і 82 тис. Тонн антрациту. Цей вугілля власного вуглевидобутку і імпортний", - сказав гендиректор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук.

Шахтарі ДТЕК Енерго цьому році вже видобули майже 15 млн тонн вугілля. До кінця року планують видобути ще 8 млн тонн вугілля марки "Г".

Також ДТЕК законтрактував 388 тис. Тонн вугілля марки "Г" з Південної Америки і 100 тис. Тонн. антрациту.

 

 
Коментарі (0)