ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа сьогоднішній день НАБУ не пред'явила чиновникам НКРЕКП підозр у справі «Роттердам+»

На сьогоднішній день НАБУ не пред'явила чиновникам НКРЕКП підозр у справі «Роттердам+»

НАБУ поки не подавала кому-небудь підозр у справі про можливе зловживання посадовими особами НКРЕКП при розробці «Порядку формування прогнозної оптової ринкової ціни електроенергії»
Національне антикорупційне бюро (НАБУ) поки не подавала кому-небудь підозр у справі про можливе зловживання посадовими особами НКРЕКП при розробці "Порядку формування прогнозної оптової ринкової ціни (ОРЦ) електроенергії" (містить т.зв. формулу "Роттердам +"), повідомили агентство "Інтерфакс-Україна".
 
"Наразі досудове розслідування в рамках кримінального провадження триває. Про підозрі нікому не повідомлялося", - відзначили в прес-службі НАБУ.
 
Як повідомлялося, НАБУ підозрює членів НКРЕКП в змові в інтересах генкомпаній при затвердженні формули "Роттердам +". Правоохоронний орган клопотав перед судом про надання доступу до речей і документів в рамках справи, проте до теперішнього часу Солом'янський райсуд Києва йому відмовив. У той же час, за даними глави НКРЕКП Дмитра Вовка, комісія надала правоохоронцям всю необхідну інформацію.

НКРЕКП почало застосовувати новий порядок формування прогнозної оптової ринкової ціни (ОРЦ) на електроенергію з квітня 2016 року. 

 
Коментарі (0)