ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа столичних Позняках обмежать рух транспорту на півтора року

На столичних Позняках обмежать рух транспорту на півтора року

Через ремонт вулиць місцева влада має намір тимчасово обмежити рух транспорту в столичному районі Позняки.

З 1 червня буде тимчасово обмежено рух транспорту на вулицях Здолбунівської і Прип'ятської в столичному районі Позняки у зв'язку з ремонтом.

Про це повідомлють "Українські Новини"  з посиланням на прес-службу КМДА.

З 1 червня поточного року до 30 листопада 2019 року, строком на 18 місяців, буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям проїзної частини та тротуару на вулиці Здолбунівській і Прип'ятській. Відповідне розпорядження КМДА підписане у зв'язку з виконанням ПАТ "Київенерго" реконструкції ПС 110/10 кВ "Позняки" в частині прибудови закритого розподільного пристрою (ЗРП) з будівництвом транзиту 110 кВ ТЕЦ-5 Позняки.

Публічному акціонерному товариству "Київенерго" доручено погодити в управлінні патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівельних робіт, а також забезпечити в цей час вільний і безпечний рух пішоходів і транспортних засобів.

Після завершення робіт до 30 листопада 2019 суспільство також має відновити покриття проїзної частини на всю ширину та довжину в межах розриття.

Нагадаємо, з 1 травня на Подолі в Києві розширено пішохідну зону на Контрактовій площі та вдосконалено схему руху транспорту.

Додамо, наступними етапами реорганізації руху на Подолі є зміна напрямку вулиці Андріївської та проїзду Боричів узвіз – вулиця Набережно-Хрещатицька і Братська. Це збільшить пропускну здатність Поштової площі. Також планується перенести кінцеву зупинку трамваїв із вулиці Спаської ближче до Контрактового будинку.

 

 
Коментарі (0)