ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа столичній Борщагівці почали курсувати 10 сучасних трамваїв

На столичній Борщагівці почали курсувати 10 сучасних трамваїв

На Борщагівській лінії швидкісного трамваю почали курсувати 10 нових сучасних трамваїв четвертого покоління з низькою підлогою, які отримав Київ, і столична влада планує оснастити такими трамваями всю лінію

На Борщагівській лінії швидкісного трамваю почали курсувати 10 нових сучасних трамваїв четвертого покоління з низькою підлогою, які отримав Київ, і столична влада планує оснастити такими трамваями всю лінію.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми закуповуємо сучасні трамваї 4-го покоління. Вони безшумні, з низькою підлогою, кондиціонером, відеоспостереженням, Wi-Fi. 10 трамваїв уже закуплено, вони вже працюють на Борщагівській лінії швидкісного трамваю. І ми хочемо оновити склад всієї лінії — це 40 трамваїв», — зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Кличко також додав, що столична влада оновлює парк комунальних автобусів, тролейбусів і трамваїв, і робить усе, щоб у Києві був сучасний європейський громадський транспорт

Нагадаємо, що Комунальне підприємство «Київпастранс» з 30 грудня 2016 року ввело три тролейбусних і один автобусний маршрут, які будуть на постійній основі перевозити пасажирів у нічний час, з 23:00 до 6:00.

Згідно з повідомленням, нічні тролейбусні маршрути № 91Н, № 92Н і № 93Н курсуватимуть від Центрального ж/д вокзалу до вул. Милославській, від Південного ж/д вокзалу до просп. Свободи, і від станції метро «Площа Льва Толстого» до вул. Чорнобильська відповідно.

Нічний автобусний маршрут № 137 курсуватиме від Центрального ж/д вокзалу до ст. м «Харківська».

Вартість проїзду в нічних маршрутах КП «Київпастранс» поки що буде складати 3 грн. 

 

 
Коментарі (0)