ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа трамвайні колії Харкова чекає масштабна реконструкція

На трамвайні колії Харкова чекає масштабна реконструкція

У Харкові сьогодні планують розпочати повну реконструкцію трамвайних колій на вул. Маяковського та Трінклера. Триватимуть роботи майже три місяці - до середини грудня. У цей час на вказаній ділянці шляху дещо зміниться рух транспорту.

Відсьогодні у Харкові проходитимуть роботи з реконструкції трамвайних колій за сучасними технологіями на вул. Маяковського та вул. Трінклера. Про це йдеться на офіційному сайті Харківської міської ради.

Зокрема, уточнюється, що роботи стартують о 23:00 21 вересня.

Реконструкція пройде в районі Сумського ринку, по вул. Маяковського, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера, та по вул. Трінклера, на ділянці від вул. Маяковського до вул. Культури.

На цій ділянці повністю замінять трамвайне полотно, упорядкують проїжджу частину і реконструюють зливову каналізацію. Крім того, на перехресті вул. Трінклера з вул. Культури на реконструкцію чекає світлофорний об'єкт.

При цьому зауважується, що трамвайні колії по центральних вулицях будуть реконструйовані за новими технологіями, які застосовувалися на аналогічних роботах на перехресті пр. Московського та вул. Академіка Павлова.

Також додається, що рух транспорту по вул. Сумській по напряму в центр залишиться колишнім, тільки без правого повороту на вул. Маяковського, по вул. Культури - без лівого повороту на вул. Трінклера, а по вул. Трінклера автомобілі зможуть їхати лише до Сумського ринку.

«Реконструкцію трамвайних колій планують завершити 15 грудня» - резюмується у повідомленні..

Нагадаємо, що на час реконструкції трамвай №12 не курсуватиме.

 
Коментарі (0)