ГоловнаНовини ЖКГТранспортРемонт доріг в Україні планують завершити до літа

Ремонт доріг в Україні планують завершити до літа

На українські дороги чекає пришвидшення ремонтних робіт. Ліквідувати дефекти на дорожньому покритті шляхів державного значення повинні до початку літа. Тож, на травневі свята вихідних у ремонтників не буде.

В Україні планують пришвидшити виконання ремонтних робіт на дорогах. Зокрема, до 1 червня автодорівці повинні завершити ремонт на дорогах державного значення. Про це заявив голова Державного агентства автомобільних доріг України Сергій Підгайний, передає прес-служба «Укравтодору».

Відтак, наразі в Україні залишилось близько 1,35 млн кв. м доріг державного значення, які потрібно відремонтувати. Для цього, бригадам Автодорів необхідно усувати не менше 60 тис. кв. м дефектів дорожнього покриття щоденно.

«Ми маємо підготувати опорну мережу автомобільних доріг України до цьогорічного туристичного сезону, а отже – завершити всі роботи на дорогах державного значення до 1 червня. З огляду на значний залишок ямковості вважаю за доцільне дорожнім підприємствам і організаціям працювати у травневі вихідні та свята», - сказав очільник «Укравтодору».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укравтодор» оголосив про пошуки інвесторів для будівництва першої «платної» дороги в Україні. Протяжність концесійного шляху Львів - Краковець становитиме майже 90 кілометрів.

 
Коментарі (0)