ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЩо потрібно знати про безпечне оформлення онлайн-кредитів

Що потрібно знати про безпечне оформлення онлайн-кредитів

У зв’язку з постійними фінансовими труднощами людей у нашій країни багато її жителів уже давно оцінили переваги швидких кредитів.

У зв’язку з постійними фінансовими труднощами людей у нашій країни багато її жителів уже давно оцінили переваги швидких кредитів. Це дозволяє економити час на поїздки до банків, розмови з кредиторами і пояснення, навіщо вам кошти. Онлайн-кредити оформляються швидко і легко: достатньо заповнити заявку на сайті – і все, можна витрачати отримані гроші. Не зважаючи на простоту цих операцій, до них треба підходити з відповідальністю – в першу чергу через те, що сьогодні є багато організацій-шахраїв.

Безпечні кредити через Інтернет: міф чи реальність?

Великий попит породжує безліч пропозицій, через які занадто важко зробити вибір. Це стосується і онлайн-позик – більше тисячі організацій пропонують свої послуги. Як серед них обрати найкращу?

онлайн-кредит

Боятися оформлення позик через Мережу не треба – у більшості випадків це надійно і безпечно. Всі дані кодуються, і їх викрадення практично неможливе. Особливо якщо ви берете позики у відомих і популярних кредиторів, наприклад, як https://creditplus.ua/uk.

Онлайн-кредитори економлять ваш час і нерви, та більшість тих, хто пробує вперше таку послугу, бояться бути обманутими. Люди не вірять, що тримати гроші можна без зустрічей з кредиторами, довідок про доходи і дзвінків родичам.

Практично всі мікрокредитні організації працюють по одній схемі: користувач подає заявку, а обробляється вона автоматично за допомогою спеціальної системи прийняття рішень. Це гарантує об’єктивність результату, зменшує вплив людського фактору на кінцеве рішення, а також прискорює сам процес відповіді за заявкою.

Але навіть враховуючи те, що дані перевіряє система, потрібно вводити їх вірно і правдиво. Некоректна інформація може стати причиною відмови у видачі кредиту і матиме негативний вплив на вашу кредитну історію.

Схема отримання кредиту

Зазвичай оформлення онлайн-позики складається з таких етапів:

  1. Визначення розміру кредиту, строку користування ним і розрахування кінцевої суми виплати за допомогою кредитного калькулятора.
  2. Заповнення електронної анкети-договору, що підтверджує вашу згоду на обробку персональних даних і дотримання усіх умов. На цьому етапі вводяться дані паспорта, ідентифікаційний код, фамілія і ім’я, а також дані про роботу.
  3. Очікування відповіді від системи – в цей час введенні дані обробляються, проходять перевірку через базу кредитних боржників, і система приймає рішення по вашій заявці.
  4. Якщо ви отримали позитивне рішення з видачі інтернет-позики, необхідно дати згоду на отримання коштів і ввести дані картки будь-якого банку України.
  5. І останній етап – це перерахування коштів.

Проте існує ряд сервісів, які після заповнення анкети додатково передзвонюють клієнту і уточняють деякі дані. Це трохи подовжує процедуру отримання, але все одно звільняє вас від походів по банківським установам і зборів необхідних документів.

онлайн-кредит

Як перевірити надійність кредитора?

Більшість людей цікавить інформація про безпеку при оформленні онлайн-кредиту. Чи є ризик того, що шахраї отримають доступ до персональних даних і як серед тисячі організацій вибрати чесну?

Зазвичай сервіси дуже піклуються про свою репутацію і тому дбайливо ставляться до клієнтів. Щоби впевнитися в цьому, звертайте увагу на адресу у вікні браузера – надійні організації мають іконку замочка в рядку протоколу https. Це свідчить про те, що система захищена від зламу, а вся інформація надійно кодується перед передачею. Підробити такий ресурс неможливо, тому можете спокійно починати процедуру заповнення анкети, не хвилюючись про безпеку.

Щоб остаточно впевнитися в надійності сервісу з видачі кредитів звертайте увагу на:

  • Наявність кредитного договору на сайті компанії – його потрібно прочитати і розібратися з деталями перед підписанням.
  • Наявність гарячої лінії служби підтримки – короткі номери або ті, що починаються на 0-800.
  • Оброблення заявки має бути безкоштовним. Ні в якому разі не оплачуйте процедуру подачі – це знак недобросовісного сервісу.
  • На сайті мають бути присутні копії документів, що підтверджують ліцензію і реєстрацію компанії-кредитора.

Ну і, звісно, значення мають відгуки про компанію і послуги, які вона надає. Завжди провіряйте репутацію компанії на незалежних ресурсах.

онлайн-кредит

Користування онлайн-сервісами видачі позик – це дуже зручно, особливо якщо гроші потрібні негайно. Так, процентна ставка у таких кредитів завжди більша, але це компенсується швидкістю оформлення і обмеженим строком використання (не більше 30 днів).

Майте на увазі, що перший кредит має мінімальний розмір, і тільки після повного погашення без затримок його розмір буде збільшуватися. Таким чином постійні клієнти отримують перевагу: більшу суму, а також багато додаткових бонусів за довіру і користування послугами.

 
Коментарі (0)