ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024На відновлення ТЕЦ-5 у Харкові знадобляться роки

На відновлення ТЕЦ-5 у Харкові знадобляться роки

Відновлення ТЕЦ-5 у Харкові після масованого ворожого обстрілу в ніч на 22 березня буде тривалим процесом, про це заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов
Відновлення ТЕЦ-5 у Харкові після масованого ворожого обстрілу в ніч на 22 березня буде тривалим процесом, про це заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише "Україна Комунальна".
 
"Ми маємо думати над відновленням ТЕЦ-5, але це роки. Це не завтра, не через місяць і не через два місяці. Це точно, тому що руйнування дуже серйозні. І поряд із відновленням таких великих підприємств ми маємо думати про альтернативу. Низка проєктів уже є, ми маємо реалізовувати їх до наступного опалювального сезону", - сказав Синєгубов.
 
Харківська ТЕЦ-5 - одна з найбільших в Україні, здатна нести електричне навантаження до 540 МВт і покривати теплове навантаження до 1420 Гкал/год. Забезпечує електроенергією і теплом побутових, промислових і бюджетних споживачів Харкова.
 
Нагадаємо, Харкову катастрофічно не вистачає електропотужності, містян просять не вмикати бойлери, про це повідомила пресслужба КП "Харківські теплові мережі".
 

"Шановні мешканці Харкова! Мінімізуйте користування електричними бойлерами. Місту катастрофічно не вистачає електричної потужності. Натомість КП "Харківські теплові мережі" зробили усе можливе, щоб максимально швидко відновити послугу з гарячої води. У більшості будинків міста вона є. Просто перевірте крани і користуйтеся централізованою послугою", - говориться в повідомлені. 

 
Коментарі (0)