ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа відновлення житла на Донбасі спрямують 2 мільярди гривень

На відновлення житла на Донбасі спрямують 2 мільярди гривень

До 30 вересня комітет з прав людини внесе поправки до бюджету, які передбачають додаткове фінансування близько 2 мільярдів гривень на відновлення зруйнованого житла на Донбасі

До 30 вересня комітет з прав людини внесе поправки до бюджету, які передбачають додаткове фінансування близько 2 мільярдів гривень на відновлення зруйнованого житла на Донбасі.

Про це в ефірі програми «Нині вже» на hromadske сказав заступник голови комітету з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій Руслан Горбенко.

«Ми будемо спілкуватися з міністеркою фінансів щодо джерел фінансування. Ми сподіваємося наступного року допомогти близько 12 тисячам родин», — сказав Горбенко.

Він додав, що також комітет спільно з міністерством ветеранів веде перемовини з губернаторами Донецької та Луганської областей щодо пошуку джерел фінансування на відновлення зруйнованого житла.

Нагадаємо, в ООН закликали донорів активізувати зусилля з наповнення Об'єднаного фонду гуманітарної допомоги Україні: до початку зими необхідно знайти $52 мільйони для забезпечення гострих гуманітарних потреб на Донбасі.

 

 
Коментарі (0)