ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа Вінничині «роздали» житлові субсидії

На Вінничині «роздали» житлові субсидії

У Вінницькій області майже 100 тис. сімей призначено житлову субсидію. При цьому поточна заборгованість складає майже 9 млн грн.

У Вінницькій області житлові субсидії отримують 95,6 тис. сімей Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької обласної державної адміністрації.

Зокрема, субсидії на сплату житлово-комунальних послуг та електроенергію призначено 68,1 тис. сімей на загальну суму 56 млн грн. При цьому поточна заборгованість становить 8,5 млн грн.

Крім цього, на сплату за тверде паливо та скраплений газ у Вінницькій області призначено допомогу на суму 22 млн грн  27,5 тис. сімей. Заборгованість тут складає 400 млн грн.

«До органів соціального захисту населення області надійшло 52,7 тис. звернень громадян щодо призначення житлової субсидії (відповідно до постанови КМУ від 6 серпня 2014 року № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування»), з яких 50 тис. одержувачам житлова субсидія уже призначена на суму 32,7 млн грн», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у підсумку 2014 року заборгованість населення за житлово-комунальні послуги склала майже 15 млрд грн. Так, у грудні порівняно з листопадом приріст заборгованості сягнув 7,8% і становив 14,7 млрд грн.

 
Коментарі (0)