ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа вулиці Харкова повертають світло

На вулиці Харкова повертають світло

У Харкові реконструювали мережі зовнішнього освітлення. В одному з районів міста встановили 32 нових світильника, змонтували 900 м повітряної мережі.

У Харкові на вул. Малопанасовской та в пер. Чеботарском реконструйовано мережі зовнішнього освітлення. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомив сьогодні, 26 грудня, директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, ще з радянських часів освітлення прибудинкової території в цьому мікрорайоні забезпечувалося виключно за рахунок ламп, розташованих над входом в під'їзди. Тепер тут встановлено 32 нових світильника, змонтовано 900 м повітряної мережі.

«Сьогодні тут з'явилося світло, і тепер місцеві жителі будуть ходити по упорядкованої, освітленій території. Нагадаю, що з початку року на вулицях, площах і скверах міста Харкова зайнялося 3,5 тисячі нових світильників, було змонтовано понад 83 кілометрів мереж зовнішнього освітлення. Все це було зроблено, незважаючи на складне економічне становище», - зазначив Віктор Кітанін.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день в цілому освітленість міста Харкова становить 94%.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,в Харкові 28 грудня з 7:00 до 19:00 заборонено рух транспорту в пер. Слюсарному.

 
Коментарі (0)