ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулиці Харкова «прийшли» обмеження руху

На вулиці Харкова «прийшли» обмеження руху

У Харкові заборонено рух транспорту по кількох вулицях міста. Обмеження на проїзд введено у зв’язку з виконанням робіт з ремонту трамвайних колій та ремонтом шляхопроводу.

У Харкові заборонено авторух по пр. Московському - на ділянці від вул. Польової до вул. Мефодіївської при русі в напрямку вул. Соїча. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, це пов'язано з капітальним ремонтом трамвайних колій на Московському проспекті.

Примітно, заборона на проїзд буде діяти щодня з 9:30 до 16:00 по 5 грудня.

Об'їзд закритої ділянки здійснюється таким чином: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - пр. Московський.

По вул. Польовій - на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівської - буде організовано односторонній рух по смузі в бік вул. Плеханівської.

У цей же час тролейбус №13 курсуватиме так: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».

Окрім того, щоденно з 9:00 до 15:30 по 30 листопада буде обмежено рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від вул. Енергетичної до пр. Маршала Жукова, при русі у бік пр. Маршала Жукова.

Як зазначається, це пов'язано з ремонтом шляхопроводу по пр. Льва Ландау (колишній пр. 50-річчя СРСР).

Нагадаємо, у Харкові сьогодні частково обмежено рух транспорту на перехресті вул. Ковтуна та вул. Гордона. У міськраді пояснюють, що заборона на проїзд тимчасова та буде знята в четвер ввечері.

 
Коментарі (0)