ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулиці Севастополя виїхали московські рогачі

На вулиці Севастополя виїхали московські рогачі

У Севастополі прийняті в комунальну власність 6 тролейбусів, подарованих Урядом Москви.

Сьогодні Севастопольською міською Радою у ході VII сесії 6-го скликання прийнято рішення «Про прийом в комунальну власність територіальної громади міста 6 тролейбусів від благодійної організації «Будинок Москви». Рішення було прийнято більшістю голосів. 

За інформацією про необхідність прийняття даного рішення виступив заступник начальника Головного управління житлово-комунального господарства СМДА Сергій Скибин. «У рамках виконання угоди між урядом Москви і Севастопольською міською держадміністрацією, а також відповідно до торгово-економічних домовленостей між Україною і Російською Федерацією, міська держадміністрація просить дати згоду на прийом в комунальну власність територіальної громади Севастополя шести тролейбусів. Сьогодні у Севастополі два тролейбуси вже розмитнені і зареєстровані, після прийняття рішення сесією вони вийдуть на лінію. Ще планується розмитнити чотири тролейбуси», - зазначив Сергій Скибин.

Він додав, що загальна вартість отриманих від «Будинку Москви» машин склала 14 млн 306 тис. грн. 

Нагадаємо, завдяки прийнятим Верховною Радою України змін у законодавстві, 10 тролейбусів, подарованих Севастополю Урядом Москви, будуть звільнені від сплати податку на додану вартість. Зміни до закону були ініційовані керівництвом Севастопольської міської державної адміністрацією в особі голови Володимира Яцуби. «Нові російські машини стануть прекрасним поповненням тролейбусного парку Севастополя. Спрощення митних процедур дозволить прискорити процес доставки і «розмитнення» нових тролейбусів», - зазначив глава міста Володимир Яцуба.

 

 

 
Коментарі (0)