ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулицях Львова з’явиться новий асфальт

На вулицях Львова з’явиться новий асфальт

У Львові відремонтують дорожнє покриття на одній з вулиць Залізничного району міста. Крім цього, передбачено також реконструкцію скверу та тротуарів.

У Львові відремонтують дорожнє покриття на вул. Петлюри, що у Залізничному районі міста. Роботи будуть проводити на ділянці від вул. Любінської до вул. Кульчицької. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Крім цього, на вул. Петлюри комунальні служби відремонтують тротуари та проведуть реконструкцію у сквері.

«У сквері заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу передбачено 200 тис. грн», - розповіли у міськраді.

Загалом на поточний ремонт доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі, з міського бюджету Львова виділено 13,5 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на дорогу сполученням Львів – Івано-Франківськ через Бибірку буде виділено 550 мільйонів гривень. Загалом на ремонт дорожнього покриття на західній частині України зосереджено 700 млн грн.

 
Коментарі (0)