ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулицях Рівного введуть графіки руху транспорту

На вулицях Рівного введуть графіки руху транспорту

На вулицях Рівного введуть графіки руху приватного автотранспорту на одній з вулиць міста. Такі заходи у місті вживають задля розвантаження центральної вулиці. Норма вступить у силу з наступного місяця.

У Рівному закінчується термін тримісячного дозволу на вільний рух транспорту вулицею Соборна. З 1 липня на цій ділянці вводиться графік рух транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Рівненської міської ради.

Зокрема, згідно  рішенням міської влади, з наступного місяця для приватних автомобілів буде введено заборону на проїзд вул. Соборною з 7:00 до 22:00 на відрізку від майдану Незалежності до вул. Дубенської.

Таке рішення міська влада прийняла після опитування, яке було проведене у рівному щодо організації руху транспорту цією вулицею.
«Отож, коли провели соціологічне опитування мешканців Рівного, більшість респондентів підтримали ідею обмежити проїзд Соборною для приватних автомобілів. Разом з тим, до мене зараз масово звертаються опоненти, а саме громадські активісти, які пропонують удосконалити рух центральною вулицею, що, на їх переконання, ліквідує транспортні затори», - зазначили в міській раді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Рівненській області ввели часткову заборону на проїзд дорогою державного значення. Окрім цього, водіїв автотранспорту попереджають про обмеження швидкості. Однак, автодорівці повідомляють, що незручності триватимуть до наступного місяця.

 
Коментарі (0)