ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулицях Вінниці обмежать рух транспорту

На вулицях Вінниці обмежать рух транспорту

У Вінниці тимчасово перекриють рух транспортних засобів на залізничному переїзді по вулиці Кірова. Заборона на проїзд внесе корективи і в маршрути кількох міських автобусів.

У Вінниці з 8:00 21 листопада до 18:00 22 листопада у зв’язку з проведенням роботи по ремонту залізничного переїзду по вулиці Кірова у районі перехрестя з вулицею Гонти, буде перекрито рух транспортних засобів на даному переїзді. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Тож, на час перекриття переїзду, у курсування міських автобусів буде внесено зміни.

Відтак, рух автобусного  маршруту №2 «Пл. Шкільна – ВПЗ», та маршрутного таксі №2Б «Пл. Шкільна – ВПЗ» буде здійснюватися в об’їзд: у напрямку ВПЗ –  по вулицях Фрунзе, Київській, Тарногродського, в напрямку пл. Шкільної – по вулицях Тарногродського, Київській, Червоноармійській.

Окрім того, автобусний  маршрут №20 буде здійснювати рух  від  Меморіалу Визволення  до залізничного вокзалу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Одесі організують нову схему руху для автобусів одного з маршрутів міста. Причинами внесення змін у маршрут транспорту, у міськраді не назвали. Новими маршрутами автобуси курсуватимуть відсьогодні.

 
Коментарі (0)