ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа ЗАЕС доставили запчастини для роботи атомників

На ЗАЕС доставили запчастини для роботи атомників

На Запорізьку АЕС доставили критично необхідні для роботи атомної станції матеріали та комплектуючі. Вантаж перебуває на майданчику станції

 

На Запорізьку АЕС доставили критично необхідні для роботи атомної станції матеріали та комплектуючі. Вантаж перебуває на майданчику станції. Продовжується підготовка до його розвантаження та сортування. Про це повідомили у прес-службі "Енергоатому".

Окрім матеріалів, до Енергодару із Запоріжжя прибуло 40 тонн гуманітарної допомоги. Його зібрали для мешканців Енергодару та потреб ЗАЕС. Йдеться про найнеобхідніше в умовах окупації: продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни та речі першої необхідності.

Раніше в Енергодарі російські солдати для створення фейкового сюжету для ЗМІ організували роздачу гуманітарної допомоги. Насправді вони переслідували інші цілі під час роздачі допомоги.

Відомо, що на території тимчасово окупованого Енергодару представники країни-агресора вигадали, як підкупити людей для проведення псевдореферендуму. Самопроголошена влада в Енергодарі планує записувати населення на видачу 10 тисяч карбованців.

 

 

 
Коментарі (0)