ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа залізниці померли майже 40 осіб

На залізниці померли майже 40 осіб

Через поспіх та необачність за січень поточного року на залізниці постраждали майже півсотні чоловік. В «Укрзалізниці» нагадують, про наслідки ігнорування правил безпеки.
В прес-службі «Укрзалізниці» звітують про кількість нещасних випадків. Так лише за січень 2014 року на залізничному транспорті травмувалися більше, ніж півсотні осіб. 
 
«Ігнорування правил безпеки на об’єктах залізничного транспорту, необачність та поспіх громадян призводять до значної кількості травмувань. Так, за даними головного управління охорони та організації праці Укрзалізниці, у січні 2014 року стався 51 нещасний випадок травмування громадян невиробничого характеру на залізничному транспорті, 37 із яких – зі смертельними наслідками», –йдеться в повідомленні. Крім того, тільки у лютому цього року залізничники зафіксували кілька випадків незаконного втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту, зокрема, шляхом вилізання на дах вагонів поїзда.
 
Залізничники ще раз нагадують громадянам: залізничний транспорт є зоною підвищеної небезпеки. Залізниця – це не місце для прогулянок, дитячих ігор та розваг. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 18 лютого в Дніпропетровський області вантажний потяг насмерть збив дитину. Хлопчику було 10 років.
 
Коментарі (0)