ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Запорізькій ТЕС капітально відремонтували енергоблок

На Запорізькій ТЕС капітально відремонтували енергоблок

ДТЕК Запорізька ТЕС завершила ремонтну кампанію 2021 року на початку опалювального сезону

 

ДТЕК Запорізька ТЕС завершила ремонтну кампанію 2021 року на початку опалювального сезону. Днями енергоблок №3 включили до електромережі після 60-денного капітального ремонту: термін служби енергоблоку продовжено, техніко-економічні показники покращено.

Ремонтники провели комплекс відновлювальних робіт на турбіні, казані та електричному обладнанні енергоблоку.

Якісний ремонт енергоблоків станції дозволить пройти осінньо-зимовий температурний максимум надійно та без простоїв обладнання. Для споживачів це означає безперебійну наявність електроенергії у їхніх будинках.

«Ремонтна кампанія на енергоблоках – найголовніша складова підготовки до роботи в осінньо-зимовий період. І хоча терміни капітального ремонту енергоблоку №3 через високий попит наших потужностей на енергоринку були неодноразово кориговані – ми виконали весь запланований обсяг робіт, завершивши цим ремонтну кампанію цього року», – розповідає в.о. головного інженера ДПЕК Запорізької ТЕС Олексій Фоменко.

Наразі ДТЕК Запорізька ТЕС працює чотирма блоками. Загалом для забезпечення надійної та безперебійної роботи теплоелектростанцій, особливо в період опалювального сезону, за 9 місяців цього року ДТЕК Енерго направив у ремонт кампанію блоків ТЕС, загальностанційного обладнання, будівель та споруд майже 1,7 млрд грн. Загалом за підсумками 2021 року компанія планує направити на ремонт кампанію ТЕС понад 2,5 млрд грн.

 

 

 
Коментарі (0)