ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа жителів Дніпропетровська чекають трамвайні зміни

На жителів Дніпропетровська чекають трамвайні зміни

Під час будівництва Правобережних з’їздів з Кайдацького мосту частина трамвайних колій, розташованих по вулиці Кайдацький шлях буде на певний час демонтована

У зв’язку з цим маршрут трамваїв № 18 та 19 буде частково змінено. На час будівельних робіт з установлення опор під майбутню естакаду, яка є основною інженерною спорудою Правобережних з’їздів з Кайдацького мосту, на ділянці трамвайної колії довжиною близько 300 м на вулиці Кайдацький шлях, по якій трамваї рухаються з лівого берега на правий, будуть тимчасово демонтовані рейки.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Натомість рух трамвая буде продовжуватися по зустрічній колії. Після проїзду цієї ділянки трамваї з лівого берегу рухатимуться, як і раніше, по проспекту Свободи, доїжджатимуть до площі в районі вулиці Братів Трофімових та розвертатимуться для того, щоб продовжувати рух у напрямку площі Островського по маршруту №19, або на міст для руху на лівий берег за маршрутом №18.

Трамвай маршрутом №19, який йтиме з правого берега на лівий при під'їзді до Кайдацького шляху не матиме одразу повороту праворуч для виїзду на Кайдацький міст. Натомість, він рухатиметься по проспекту Свободи до площі в районі вулиці Братів Трофімових та розвертатимуться для виїзду на Кайдацький міст і подальшого руху на лівий берег.

Після завершення робіт зі спорудження опор і прогонових конструкцій під майбутню естакаду на зазначеній ділянці буде влаштоване нове трамвайне полотно і рух трамваїв буде відновлено за попередньою схемою.

У зв'язку з частковою зміною маршруту трамваїв № 18 і № 19 трамвайний рух за цими маршрутами буде зупинено приблизно на 10 днів.

 
Коментарі (0)