ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа жителів Сімферополя чекає транспортне покращення

На жителів Сімферополя чекає транспортне покращення

У Сімферополі буде відкрито новий автобусний маршрут

У кримській столиці тривають роботи з оптимізації транспортної сфери. За словами начальник управління транспорту і зв'язку Андрія Каракулькіна, найближчим часом планується відкрити новий маршрут №22 «Біле-5 – площа Куйбишева», повідомляють у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«Незважаючи на те, що у мікрорайоні Біле-5 діє маршрут, на адресу міської влади надійшла низка звернень від городян з проханням поліпшити транспортне сполучення між мікрорайоном Біле-5 і центром міста, так як шлях діючого маршруту не всім жителям зручний - пояснив начальник управління транспорту і зв'язку. За дорученням мера міста Віктора Агєєва, це питання було розглянуто і вирішено. Вже визначено перевізника, який виділяє для роботи на маршруті 2 мікроавтобуси місткістю до 18 осіб».

Чиновник також уточнив, що на даний момент маршрут проходить обкатку і є тимчасовим. У разі його затребуваності серед пасажирів, а також рентабельності для перевізника він стане постійним.

«Громадський транспорт малої місткості необхідно максимально задіяти в обслуговуванні віддалених маршрутів міста, оскільки це економічно виправдано та дозволить значно підвищити якість обслуговування пасажирів», - підкреслив пан Каракулькін.

За його словами, також буде проведена робіт над поліпшенням якості дорожнього покриття по шляху проходження маршруту від траси до мікрорайону.

 
Коментарі (0)