ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа житло для переселенців направлять 300 мільйонів

На житло для переселенців направлять 300 мільйонів

Уряд запропонував виділити з держбюджету 300 млн грн на житло для переселенців і ветеранів АТО

Уряд запропонував виділити з держбюджету 300 млн грн на житло для переселенців і ветеранів АТО

 Кабінет міністрів виділив додаткові 300 млн грн на будівництво доступного житла для 950 сімей. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук в Facebook.

"Виділили додаткові 300 млн грн на будівництво доступного житла для 950 сімей (з них 200 - сім'ї ветеранів АТО) в передмісті Києва, Дніпра, Львова, Одеси, Харкова", - написав він.

Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда на засіданні уряду сказала, що уряд також пропонує поліпшити порядок реалізації цієї програми.

"Якщо будуть прийняті запропоновані і внесені на розгляд Верховної Ради зміни, то за всі роки існування програми максимальну кількість людей зможе нею скористатися", - сказала міністр на засіданні.

За її даними, в 2017-2018 роки цією програмою скористалися 328 сімей, і якщо Рада підтримає зміни уряду в бюджет, і змінить "то програмою зможуть скористатися 950 сімей".

Крім того, уряд також схвалив документ, який дозволить їй приєднатися до Декларації про безпеку шкіл: особлива увага приділятиметься безпеці учнів на прифронтових територіях.

За даними Міністерства соціальної політики, на 28 жовтня кількість переселенців з тимчасово окупованої території Донбасу та Криму на підконтрольну владі України територію досягло 1,4 млн чоловік. Протягом жовтня їх число виросло на 5000.

 

 
Коментарі (0)