ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа житло для учасників бойових дій направили 40 млн гривень

На житло для учасників бойових дій направили 40 млн гривень

Рішенням Кабінету Міністрів України до Міністерства внутрішніх справ направили 38,9 мільйонів гривень, призначених для забезпечення житлом безпосередніх учасників АТО і ООС

Рішенням Кабінету Міністрів України до Міністерства внутрішніх справ направили 38,9 мільйонів гривень, призначених для забезпечення житлом безпосередніх учасників АТО і ООС.

Про це повідомили в прес-службі Кабміну.

В Уряді пояснили, що гроші на житло для учасників АТО / ООС - це кошти, отримані в результаті рішень судів про конфіскацію майна за корупційні дії.

"Урядом затверджено порядок і обсяги напрямки нерозподіленого залишку коштів, джерелом формування яких у 2017 році були надходження конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення", - пояснили в Кабміні.

Рішенням Уряду МВС направили нерозподілений залишок коштів в розмірі 30 млн грн для реконструкції гуртожитку під житло для поліцейських, розташованого в місті Сєверодонецьк Луганської області.

Також кошти направили в Мінсоцполітики на виплату грошової компенсації на придбання житла військовослужбовцями, або поліпшення житлових умов.

20 лютого рішенням Уряду сім'ї десяти загиблих військовослужбовців в результаті проведення АТО, а також 13 бійців, які отримали інвалідність внаслідок антитерористичної операції, отримають одноразову державну допомогу. Для цього Кабмін виділив з держбюджету близько 17,5 млн грн.

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні прийняв рішення про виділення 25 млн грн на закупівлю квартир сім'ям героїв Небесної сотні. Вибирати нерухомість сім'ї будуть самостійно.

 

 
Коментарі (0)