ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Житомирщині розтринькали гроші на газифікацію трьох сіл

На Житомирщині розтринькали гроші на газифікацію трьох сіл

Близько 4 млн грн., котрі передбачалися на газифікацію трьох сіл Новоград-Волинського району Житомирської області, пішли у нікуди. Факт розтрати державних коштів днями виявила прокуратура.

На Житомирщині зафіксували факт розтрати державних коштів на суму близько 4 млн грн, виділених ПАТ НАК «Нафтогаз України» для будівництва газопроводу. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

«Новоград-Волинською міжрайонною прокуратурою внесено відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за фактом розтрати державних коштів на суму близько 4 млн грн, виділених ПАТ НАК «Нафтогаз України» для будівництва газопроводу» - зокрема йдеться у повідомленні.
 
При цьому зауважується, що прокуратурою установлено, що службові особи ТОВ «Укргазінвест» за домовленістю із керівником обслуговуючого кооперативу по будівництву газопроводів «Спілка по газифікації села Броники», умисно, з корисливих мотивів розтратили майже 4 млн грн, виділених державною нафтогазовою компанією для газифікації трьох сіл району.
 
«Досудове розслідування у кримінальному провадженні провадиться міським відділом міліції. Процесуальне керівництво здійснює Новоград-Волинська міжрайонна прокуратура» - додається у повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, директора одного з запорізьких комунальних підприємств підозрюють у фінансових зловживаннях. Посадовець, всупереч інтересам компанії, уклав заздалегідь економічно необґрунтовану угоду з юридичною фірмою.
 
Анастасія Люк
 
 
Коментарі (0)