ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНацкомісія завтра розгляне тарифи на воду

Нацкомісія завтра розгляне тарифи на воду

Нацкомісія завтра на засіданні розглядатиме питання тарифи утворення на водопостачання та водовідведення. Відповідний пункт включено у порядок денний.

Затра на засіданні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розгляне встановлення/коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Це питання включено до порядку денного засідання, розміщеного на сайті НКРЕКП.

«Про встановлення/коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», - йдеться у порядку денному.

Крім цього, регулятор розгляне питання тарифоутворення на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, НКРЕКП затвердила п’ятиетапне підвищення тарифів на електроенергію для населення: з 1 квітня 2015 року, з 1 вересня 2015 року, з 1 березня 2016 року, з 1 вересня 2016 року і з 1 березня 2017 року. Зокрема, до квітня 2017 року тарифи мають зрости в 3,5 рази, досягнувши середньозваженого рівня 122,83 коп. за кВ-год.

 
Коментарі (3)
Sergiy
26 Березня 2015 p. 09:15
Скільки ж це знову навару на воді, яку не брав? А коли будуть зменшені норми споживання?Факт споживання при наявності квартирних лічильників на воду свідчить, що норма як мінімув вдвічі завищена разом по ГВ та ГВП.
Sergiy
26 Березня 2015 p. 09:16
Вибачаюся .Замість ГВ читати ХВ.
Коля Пухов
26 Березня 2015 p. 23:00
У квартирах, де немає індивідуальних квартирних лічильників холодної води (ХВ), оплата за ХВ нараховується не по нормативам, як неправдиво стверджується на цьому сайті, а по так званому "фактичному" споживанню ХВ. "Фактичне" споживання ХВ, як правило, у 4-5 разів перевищує нормативне. А зменшення норм споживання ХВ з 5,5 кубометрів до 1,6 кубометрів на особу мало на меті лише значне зменшення розміру субсидій, оскільки субсидії призначаються тільки в межах норм споживання. Справді було б дивно, якби Кабмін прийняв рішення, збиткове для держави на користь пересічних споживачів.