ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНацрегулятор оштрафував ще три облгази

Нацрегулятор оштрафував ще три облгази

Нацрегулятор оштрафував за невиконання рішення регулятора про заборону додаткових нарахувань у платіжках за газ на ПАТ «Запоріжгаз», ВАТ «Чернівцігаз» та ВАТ «Львівгаз»
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, наклала штраф за невиконання рішення регулятора про заборону додаткових нарахувань у платіжках за газ на ПАТ «Запоріжгаз», ПАТ «Чернівцігаз» та ПАТ «Львівгаз» у розмірі 850 тис. гривень.
 
Відповідне рішення було прийнято на засіданні НКРЕКП, повідомляє прес-служба Нацрегулятора.
 
Нацрегулятор також зобов'язав ці три компанії зробити перерахунок усім споживачам до 18 квітня. Крім того, комісія підготує звернення до Антимонопольного комітету щодо можливого зловживання монопольним становищем цими облгазами.
 
Також у зв’язку із порушенням ліцензійних умов в компанії "Чернігівгаз", згідно з рішення регулятора, відбудеться позапланова перевірка.
 
Нагадаємо, 26 березня Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, наклала штраф за невиконання рішення регулятора про заборону додаткових нарахувань у платіжках за газ на компанії "Хмельницькгаз", "Закарпатгаз", "Івано-Франківськгаз" і "Харківгаз" у розмірі 850 тис. грн.
 

Також, Нацрегулятор проведе позапланові перевірки 20 операторів газорозподільних систем через донарахування в платіжках споживачів додаткових обсягів природного газу. 

 
Коментарі (0)