ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Нафтогаз» кваплять з публікацією звітності

«Нафтогаз» кваплять з публікацією звітності

«Нафтогаз» кваплять з публікацією звітності. Раніше планувалася публікація консолідованої звітності «Нафтогазу» в квітні, але «Нафтогаз» заявив, що звітність з'явиться до липня цього року.

НАК «Нафтогаз України» повинен прискорити опублікування своєї консолідованої звітності за 2014 рік. Про це повідомив заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків з посиланням на рішення, прийняте на засіданні Національної ради реформ.

«Вирішено звернутися до «Нафтогазу» з прискоренням публікації консолідованої звітності», - сказав він на брифінгу в суботу.
 
Пан Шимків пояснив, що раніше планувалася публікація консолідованої звітності «Нафтогазу» в квітні, але «Нафтогаз» заявив, що звітність з'явиться до липня цього року.
 
Як повідомлялося, за результатами неконсолідованої звітності, НАК «Нафтогаз України» в 2014 році збільшила чистий збиток в 4,5 разу в порівнянні з 2013 роком - до 85,44 млрд грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Нафтогаз» знайшов вихід для «Київенерго» щодо погашення заборгованості останнього за газ. Для цього у Компанії вирішили обміняти борги столичного виробника теплової енергії на природний газ, вироблений іншими компаніями.
 
Коментарі (0)