ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Нафтогаз нагадує про необхідність укладання договорів з тепловиками

Нафтогаз нагадує про необхідність укладання договорів з тепловиками

Станом на 6 листопада Нафтогаз Трейдинг уклав договори на постачання газу із 1 166 виробниками тепла, про це повідомила пресслужба Групи "Нафтогаз Україна"
Станом на 6 листопада Нафтогаз Трейдинг уклав договори на постачання газу із 1 166 виробниками тепла, про це повідомила пресслужба Групи "Нафтогаз Україна", пише "Україна Комунальна". 
 
«Ми продовжуємо нагадувати про необхідність укладання договорів з тепловиками, щоб повною мірою забезпечити тепло в оселях громадян. Наразі з необхідних 1 264 договорів укладено 1 166», – йдеться у повідомленні. 
 
Нафтогаз наголошує на важливості вчасно укласти договори, адже із настанням холодів громадяни почнуть використовувати кліматичну техніку для обігріву приміщень, що створить суттєве навантаження на енергосистему.
 
Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги фактично штучно утримують на гранично мінімальному рівні. Такими вони будуть до завершення опалювального сезону. Але за умовами ринку вже зараз вартість газу могла б становити 10-12 грн за куб, каже координаторка житлово-комунальних та енергетичних програм громадянської мережі «Опора» Тетяна Бойко. 
 

При цьому 98% споживачів в Україні є клієнтами «Нафтогазу» та платять 7,96 гривні за кубометр. 

 
Коментарі (0)