ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» найняв ще однну юркомпанію для судів з «Газпромом»

«Нафтогаз» найняв ще однну юркомпанію для судів з «Газпромом»

НАК "Нафтогаз України" 9 серпня підписав договір вартістю 18 млн євро з норвезької Wikborg Rein Advokatfirma AS, що здійснює юридичний супровід в рамках тяжби НАК з російським ПАТ "Газпром"

НАК "Нафтогаз України" 9 серпня підписав договір вартістю 18 млн євро з норвезької Wikborg Rein Advokatfirma AS, що здійснює юридичний супровід в рамках тяжби НАК з російським ПАТ "Газпром".

Про це з посиланням на Інтерфакс-Україна повідомляє БізнесЦензор.

Як повідомляється в системі ProZorro, зокрема, 8 млн євро буде сплачено за послуги Wikborg Rein Advokatfirma в рамках арбітражних проваджень, а ще 10 євро млн - за послуги юристів по примусовому виконанню прийнятих арбітражем рішень.

Читайте також: Оператор "Північного потоку-2" заперечує затримку термінів завершення проекту через нового маршруту

В рамках контракту Wikborg Rein Advokatfirma, зокрема, буде здійснювати юридичний супровід трьох апеляційних виробництв і нових арбітражних проваджень ініційованих "Газпромом" і "Нафтогазом" (щодо перегляду ставки плати за транзит).

Як повідомлялося, норвезька компанія з 2014 року забезпечує супровід арбітражних проваджень за позовом "Нафтогазу" до "Газпрому". Між компаніями підписано угоди загальною вартістю понад 40 млн євро.

НАК "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом по території України.

 

 
Коментарі (0)