ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Нафтогаз» навчився економити газ на мільярди гривень

«Нафтогаз» навчився економити газ на мільярди гривень

Підприємства Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» досягли економії природного газу в обсязі 570 млн куб. м, що становить приблизно 2,0 млрд грн

За 7 місяців поточного року підприємствам НАК «Нафтогаз України» вдалося заощадити до 570 млн куб. м природного газу.
Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

Як наголошується в повідомленні, протягом січня-липня 2012 підприємства Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» досягли економії природного газу в обсязі 570 млн куб. м, що становить приблизно 2,0 млрд грн. Цього вдалося досягти за рахунок впровадження енергозберігаючих заходів у відповідності до положень Програми підвищення енергоефективності компанії «Нафтогаз Україна» на 2010-2014 роки та програм енергозбереження дочірніх компаній та акціонерних підприємств.

У компанії підкреслюють, що зменшення витрат природного газу стало можливим за рахунок модернізації газоперекачувальних агрегатів, ущільнення технічного обладнання на компресорних станціях, впровадження будівництва систем утилізації тепла, проведеної на ДК «Укртрансгаз». Також це стало результатом впровадження інших передових технологій на ВАТ «Укрнафта», ДК «Укргазвидобування» та ВАТ «Укртранснафта».

 
Коментарі (0)