ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» не здійснить анбандлінг до 2020 року

«Нафтогаз» не здійснить анбандлінг до 2020 року

Дорожню карту відділення транспорту газу і створення окремого оператора газотранспортної системи до 1 січня 2020 року презентували представники PwC

До 2020 року анбандлінг - умовний, скільки б коштів на це ні витрачав "Нафтогаз".

19 вересня була презентована чергова дорожня карта анбандлінга. Але не "Нафтогазом" і "Магістральними газопроводами України". Дорожню карту відділення транспорту газу і створення окремого оператора газотранспортної системи до 1 січня 2020 року презентували представники PwC.

Про це в своїй статті для ZN.UA пише Алла Єрьоменко. За її словами, "Нафтогаз" залучив до процесу досвідчених консультантів, які будуть займатися юридичними, технічними та операційними аспектами анбандлінга. Керівництво компанії забезпечує скоординовану роботу всіх сторін і своєчасну реалізацію всіх практичних кроків для створення повністю функціонального і відокремленого оператора ГТС в Україні до 1 січня 2020 р

"Отже, до 2020 року анбандлінг - умовний, скільки б коштів на це ні витрачав" Нафтогаз ". А там ... сліпий казав - побачимо", - іронізує оглядач.

Детальніше про перипетії з анбандлінгом читайте в матеріалі Алли Єрьоменко "Чим" Нафтогаз "і" Укртрансгаз "НЕ відрізняються від Apple" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

 

 
Коментарі (0)